Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Terrassa

Túnel de Terror de Halloween a Kids&Us Vallparadís!

Publicat 24/10/2019

Benvolgudes famílies,

Ens complau convidar als vostres fills i filles al Túnel de Terror de Kids&Us Terrassa Vallparadís! Serà el pròxim dimecres 30 d'octubre a partir de les 19:30 h.

Aquesta activitat està pensada pels alumnes més grans de l'escola: Animal Planet 1 (Tweens 1), Animal Planet 2 (Tweens 2), Fairy Tales 1  (Tweens 3),  Fairy Tales 2 (Tweens 4), Mysteries 1  (Teens 1),  Mysteries 2  (Teens 4), i  metodologia alternativa.

Els alumnes entraran en grups. Comentar-vos també que segons les seves preferències i perfil adaptarem l'activitat al grup perquè tothom s'ho passi d'allò més bé. Tingueu en compte que som nosaltres mateixes qui prepararem les activitats d'aquest túnel i estarem pendent de les seves sensacions i reaccions.

De manera que ens puguem organitzar, la confirmació d'assistència és imprescindible. La idea d'aquesta activitat és proporcionar als nostres alumnes més grans una activitat temàtica en què puguin seguir utilitzant el seu aprenentatge en un context extern a l'aula. Us animem a venir!

Compartiu-ho >