Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Terrassa

Quan l’anglès és el millor regal de Nadal

Publicat 27/11/2017 per Kids&Us Terrassa Vallparadís

Kids&Us presenta Natural Gifts ,el seu catàleg renovat, ple d’idees adaptades a cada edat, perquè els nens continuïn en contacte amb l’anglès més enllà de l’aula. Hi trobareu una gran varietat de regals per als nens i nenes, de manera que tota la família pugui compartir el procés d’aprenentatge del nou idioma durant aquestes festes.

El catàleg permet triar entre una extensa gamma de llibres i jocs de taula en anglès. Els productes son per a nens d’a partir d'un any i estan dividits per franges d’edat i pensats per a cada moment evolutiu del nen o nena.
El producte estrella de Kids&Us es el Talking Pen, llapis digital que és l’aliat perfecte de les col·leccions de llibres, jocs i contes de Kids&Us. El Talking Pen reprodueix els textos i contingut addicional dels productes, de manera que assoleixen una nova dimensió i faciliten als pares que no dominen l’anglès, poder compartir amb els seus fills la lectura i els  jocs.

La lectura es un repte apassionant i tots els productes de Kids&Us adapten el seu contingut a la maduresa y nivell d’anglès dels nens. Per aquest motiu trobaràs productes dirigits a nens i nenes de totes les edats.
Trobaràs tots aquests productes en el teu centre Kids&Us i a la Online Shop. També pots fer una ullada al nostre catàleg online de Natural Gifts aquí.

Compartiu-ho >