Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Terrassa

Innovant any rere any amb English for Life, la nova campanya de Kids&Us

Publicat 05/05/2017

Kids&Us posa a l’abast dels seus alumnes una de les eines més importants per al seu futur: l’anglès. Un anglès ple de matisos, que creix i evoluciona al seu costat. A Kids&Us tampoc tenim límits a l’hora de millorar l’aprenentatge dels nostres alumnes, i per aquest motiu, procurem revisar constantment els nostres cursos, oferir novetats a les famílies i fer créixer l’univers Kids&Us per tal de mantenir (i millorar) el nivell de qualitat i excel·lència que ens caracteritza i del qual estem tan orgullosos.

English for Life

Volem reflectir la nostra dedicació i entusiasme a la nova campanya anual, que està inspirada en el món del cine, la fàbrica de somnis més gran, ja que volem que els nostres alumnes siguin els directors de la seva pròpia història. A Kids&Us tenim com a objectiu que l’idioma no sigui un impediment perquè els nostres alumnes facin realitat els seus somnis.

Estrena mundial a la gran final de La Voz Kids

Per primera vegada, Kids&Us dóna el tret de sortida a la seva campanya de forma simultània a tot el món. La campanya, amb el nom English for Life, s’estrena la nit del dia 5 de maig de 2017, durant la final d’un dels programes de més èxit a la televisió actual: La Voz Kids. L’escenari escollit per a emetre el primer anunci de la nova campanya no pot ser més especial!

No deixis de seguir totes les novetats que anirem publicant als nostres perfils a les xarxes socials durant aquestes setmanes!

Compartiu-ho >