Kids&Us Terrassa

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Marta - Directora Kids&Us Terrassa Nord

  Marta - Directora Kids&Us Terrassa Nord

  -

 • Equip de direcció i coordinació de Kids&Us Terrassa Centre

  Equip de direcció i coordinació de Kids&Us Terrassa Centre

  -

 • Ana - Coordinadora Kids&Us Terrassa Nord

  Ana - Coordinadora Kids&Us Terrassa Nord

  -

 • Gigi - Directora Terrassa Vallparadís

  Gigi - Directora Terrassa Vallparadís

  Sóc la Gigi, directora del centre de Terrassa Vallparadís des del curs 2017-2018. Vaig estudiar Traducció i Interpretació d’anglès i francès i, tot i que sempre havia estat vinculada al món de l’ensenyament, com a teacher de Kids&Us vaig descobrir tot el que podem aprendre dels nens, a més d’emportar-me una gran sorpresa en veure la diferència que suposa un aprenentatge amb la motivació adequada i els recursos adaptats a les diferents edats i capacitats dels alumnes, ja que, una vegada obres el camp de visió, ja no el pots tancar! El que més m’agrada? La màgia de veure avançar els alumnes en el seu camí setmana a setmana i saber que en part és gràcies a les eines que els proporcionem a l’escola.

 • Miriam

  Miriam

  Hola! Sóc la Miriam i actualment estic estudiant la carrera d'Educació Infantil. Sempre m'ha agradat estar amb nens i nenes i trobo que la meva feina a Kids&Us és una manera de seguir en contacte amb ells i elles. He après anglès tota la meva vida a les acadèmies, però on més he pogut esprémer el meu aprenentatge ha estat a l'estranger, a Austràlia on vaig estar vivint un any.

 • Maik

  Maik

  Em dic Maik i m'encanta viatjar i crear música! Sempre m'han agradat els idiomes, sobretot l'anglès, per la seva usabilitat i universalitat. M'agrada Kids&Us per la seva metodología tan dinàmica, tant pels seus alumnes com pel professorat. És molt gratificant ensenyar i que t'ensenyin, millorant dia a dia i gaudir de la feina. És un plaer poder formar part de l'equip Kids&Us!

 • Ainara

  Ainara

  Sóc l'Ainara, graduada en Educació Infantil amb esment en llengua anglesa. M'apassiona viatjar, conèixer diferents cultures i les seves gents, la qual cosa m'ha portat a viure en diferents països: Irlanda, Bèlgica i el Japó. El que més m'agrada de treballar en Kids&Us és guiar als nens en un procés d'aprenentatge molt dinàmic i, sobretot, divertidíssim. És un plaer veure'ls créixer i millorar dia a dia!

 • Annie

  Annie

  Hola! Em dic Marianne. Vaig néixer a l'Hospitalet de Llobregat però visc a Terrassa des de fa 19 anys. Recentment em vaig llicenciar en dret laboral i recursos humans. Sempre m’han interessat les cultures i els idiomes; L’anglès és un dels meus preferits. Abans de treballar a Kids&Us vaig treballar donant classes particulars d’anglès, però el que em va fer apreciar l’ensenyament va ser el fer de voluntària en una escola pública durant un any. Va ser una experiència realment increïble i molt enriquidora. Estic molt emocionada per treballar a Kids&Us i aprendre i créixer al costat dels meus estudiants!

 • Paula

  Paula

  Em dic Paula i estic cursant quart d'Estudis Anglesos. He estudiat a Barcelona i a Bristol (Anglaterra). M'agrada molt treballar a Kids&Us per la seva metodologia i l'ambient tant familiar que hi ha, però el que més m'agrada de treballar aquí és veure com tots els infants van superant tots el reptes que es proposen i com fan que ensenyar i aprendre la llengua anglesa sigui divertit.

 • Lia

  Lia

  Em dic Laia i vaig nèixer a Brasil, però actualment visc a Terrassa. Actualment estic estudiant cinema a Barcelona. Treballo amb nens des dels 16 anys, tant en el camp de l'esport com en l'àmbit educatiu. El curs passat vaig conèixer per primera vegada el mètode K&Us, l'energia i l'alegria que transmitien els nens gràcies a unes classes tant dinàmiques, va fer que no me'n volgués separar.

 • Laura

  Laura

  Hola! Em dic Laura i sóc graduada en Traducció i interpretació. M'apassionen els idiomes, així com l'escriptura i la dansa. Trobo que la metodologia Kids&Us és idònia per poder aprendre de manera natural i divertida.

 • Abner

  Abner

  El meu nom és Abner tinc 23 anys i visc a Espanya des de fa 3 anys. Estic actualment estudiant economia a la UAB. Els meus hobbies son llegir, fer esport i tocar el piano. M'encanta treballar en Kids&Us perquè m'agrada veure els nens feliços participant en les diferents activitats i jocs i al mateix temps tenint l'oportunitat d'aprendre l'anglès d'una manera natural.

 • Tània

  Tània

  Sóc la Tània i estic cursant segon d'Administració i Direcció d'Empreses, tot i que el món de l'ensenyament sempre m'ha apassionat. A més, aprendre un nou idioma és un fet que m'ha agradat molt des de que era petita. M'encanta tractar amb els petits de forma tan dinàmica i observar tot el que poden arribar a aprendre.

 • Carla

  Carla

  Em dic Carla, tinc 19 anys i estudio Publicitat i Relacions Públiques. Sempre m'han encantat els idiomes i, en concret l'anglès. He sigut monitora d'infants des dels 16 anys i sempre he tingut molt bona connexió amb ells. Ser professora del Kids&Us junta dues de les coses amb les què més gaudeixo!

Compartiu-ho >