Kids&Us Terrassa

Inscripcions obertes per la Fun Week de Setmana Santa

Publicat 05/03/2021

Si penses en les vacances de Setmana Santa has de saber que tenim la millor opció per aquests dies: l'Easter Fun Week, una setmana temàtica 100% en anglès a Kids&Us Terrassa.

Les Fun Weeks sempre estan a punt quan arriben les vacances escolars i aquesta Setmana Santa no podia ser diferent. A Kids&Us Terrassa ja hem obert el període d’inscripcions perquè els nens i nenes d’entre 3 i 10 anys gaudeixin amb les setmanes temàtiques en anglès per excel·lència. A més, els grups són reduïts, amb un màxim de 6 nens i nenes, segons l’edat, i tindran el mateix monitor/a durant tota la setmana.

Durant l'Easter Fun Week, els nens i nenes viuran experiències divertides relacionades amb la Pasqua i participaran en un concurs de jardineria d’allò més entretingut. Com ho farem? Amb les nostres activitats estrella: les hores del conte, les divertidíssimes manualitats, els jocs i els balls... Tot això en un entorn 100% en anglès!

Les temàtiques que hem preparat estan estretament relacionades amb aquesta festivitat: Easter Eggcitement i Veggie Patch. Voleu saber els únics requisits que demanem als nens i nenes? Que tinguin moltes ganes de passar-ho bé, de fer mil activitats i de seguir aprenent anglès.

 

El centre Kids&Us: un espai segur

Per garantir la seguretat de tots els nens i nenes, les famílies i els docents, seguim aplicant els protocols de seguretat i higiene per complir la normativa marcada per les autoritats sanitàries. Els centres Kids&Us ofereixen un servei únic en el qual la seguretat dels nens i les nenes té la mateixa importància que l’aprenentatge de l’anglès.

Contacta amb el teu centre més proper per obtenir més informació i per fer les inscripcions.

Compartiu-ho >