Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Terrassa
Carregant...

Actualitat

Ens veiem online!

Ens veiem online!

Publicat el 29/10/2020

Aturem temporalment les classes presencials als nostres centres, però el curs segueix en format online.

A Kids&Us Terrassa ja estem a punt per al proper curs!

A Kids&Us Terrassa ja estem a punt per al proper curs!

Publicat el 01/09/2020

El mètode Kids&Us ha evolucionat per oferir el millor dels mons presencial i virtual als nostres alumnes. Fes un gir amb Kids&Us!

Tornen les Summer Fun Weeks de Kids&Us!

Tornen les Summer Fun Weeks de Kids&Us!

Publicat el 25/05/2020

A Kids&Us no ens resignem al fet que el món s’aturi sense més i volem recuperar l’esperit de les vacances d’estiu per fer que aquestes vacances també siguin inoblidables pels nostres fills i filles. Així que tornen les Fun Weeks d’estiu! 

Queda’t a casa amb Kids&Us

Queda’t a casa amb Kids&Us

Publicat el 29/03/2020

Activitats, manualitats, cançons, receptes de cuina i vídeos en anglès per a tothom; per ajudar a passar una mica millor aquests dies de confinament. 

Classes suspeses temporalment

Classes suspeses temporalment

Publicat el 15/03/2020

A les nostres famílies de Kids&Us Terrassa,Com sabeu, fent seguiment de les mesures preses per les autoritats, hem aturat de manera temporal l'activitat del nostre centre.Per aquest motiu hem preparat un contingut digital complementari que servirà perquè els nostres petits segueixin en contacte amb l'anglès de Kids&Us des de casa, durant els dies que duri la situació excepcional que estem vivint.Per suposat, restem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte que pogueu tenir i esperem veure ben aviat els nostres alumnes gaudint de l'anglès a les nostres aules.Equip de Kids&Us Terrassa

Easter Fun Weeks a Kids&Us Terrassa

Easter Fun Weeks a Kids&Us Terrassa

Publicat el 01/03/2020

Preparant les vacances? Aprofiteu-les al màxim a les nostres Fun Weeks! Les Fun Weeks són setmanes temàtiques en anglès pensades especialment perquè els nens i nenes s'ho passin d'allò més bé, tot aprenent anglès gràcies a una exposició continuada de qulitat avalada per la metodologia Kids&Us. Ja podeu reservar plaça a les nostres Fun Weeks, el casal 100% en anglès de Kids&Us Terrassa. Seguiu llegint per a més informació!